Ercik; "Yeni Genel Başkanımızla Kutlu Yürüyüşe Devam Edeceğiz"

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda bin 405 delegenin oyu ile AK Parti’nin yeni Genel Başkanının Binali Yıldırım olduğunu hatırlatarak, "Yeni Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım...

Ercik;
AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda bin 405 delegenin oyu ile AK Parti’nin yeni Genel Başkanının Binali Yıldırım olduğunu hatırlatarak, "Yeni Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ile birlikte kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” dedi.
Ercik, yazılı açıklamasında, AK Parti kongresinin kavgadan ve gerginlikten uzak, şölen havasında geçen bir kongre olduğunu belirterek, “1405 delegenin oyuyla partimizin Genel Başkanı Sayın Binali Yıldırım oldu. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. AK Parti bir dava hareketidir. Şahıslardan önce ülkemiz ve partimiz gelir. Bize ve kutlu davamıza yakışır bir kongre oldu. Hedeflerimiz belli ve bu hedeflere kilitlenmiş bir partiyiz. Geleceği düşünen bir partinin mensuplarıyız. AK Parti’nin başarısı Türkiye’nin başarısıdır. Hep birlikte ülkemizi ayağa kaldıracağız. Yeni Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ile birlikte kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
AK Parti’nin bir dava hareketi olduğunu vurgulayan Ercik, şöyle devam etti; "Bu süreçler nezaket içinde son derece olgun şekilde yürütülür. Pazar günü bütün dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir kongre gerçekleştirdik ve hamdolsun ki, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdik. Bugünden itibaren Türkiye çok sağlıklı bir şekilde yoluna devam edecek. AK Parti nasıl ki, 15 yıldır içinde barındırdığı lider ve lider kadrosuyla yoluna emin adımlarla devam etmişse, bundan sonraki süreçte de Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ile Türkiye’nin önünü açmak için yola devam edeceğiz. İstişare kültürünün hakim olduğu yerlerde her zaman başarı kaçınılmaz olmuştur. AK Parti, ülke çıkarları doğrultusunda önüne çıkan tüm engelleri ortadan kaldırmıştır. Ülkemizi hem içeride hem de dış ülkeler bazında parmak ısırtacak bir seviyeye getirtmiştir. Bu kadar yükselmişken son zamanlarda ülkemiz üzerinden oynanan hukuksuz ve mesnetsiz tüm desiselerin üstesinden azimle geleceğimize inancım tamdır. Terörün bitmesi ve özellikle bölgemiz açısından tekrar huzurun gelmesi için ’gün birlik olma günüdür’ diyoruz."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER