Başkan Turgut:"çiftçimizin Her Zaman Yanındayız"

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut Ziraat Odasını Ziyaret Etti

Başkan Turgut:
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve Başkan Yardımcısı Ömer Savar, Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Silifke Belediyesi olarak her zaman çiftçinin yanında ve çiftçilerin destekçisi olacaklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Ziraat odası yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Üzerimize düşen bir sorumlulukta istişare ortamında çalışacağımızı belirtmek isterim. Bu memleket ve bu topraklar hepimizin. El birliği ve güç birliği içerisinde olursak kazanırız. Atatürk’ün dediği gibi ‘Köylü milletin efendisidir, efendisi kalmak mecburiyetindedir. Köylümüz ve çiftçimiz olmazsa, üretim olmaz. Üretim olmazsa kalkınmamız ve gelişmemiz asla söz konusu olamaz. Belediye olarak mahallelerimizde özellikle çiftçilerimizin kullanmakta olduğu arazi yollarının bakımını gerçekleştiriyoruz. Halen devam eden çalışmalarımız var. Mahalle mahalle çiftçilerimizin her türlü talebine çözüm üretiyoruz. Çiftçimizin her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Yardımcısı Ömer Savar’ın, ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun, “Amacımız Silifke’de tarımın ve çiftçinin zenginleşmesi, kalkınması ve bu alanda yapılan yeniliklere açık olmaktır. Silifke Ziraat Odası olarak belediyemizin bizlere destek olması, istişare ortamında çalışmamız herkesin yararına olacaktır. Zaten belediyemiz çiftçilerimizin önemli bir talebi olan arazi yollarının bakımını çilek sezonu öncesi gerçekleştirdi. Şu an sorunsuz bir sezon geçiriyoruz. Belediyemiz imkanları ölçüsünde başarılı hizmetler yürütüyor. Başkanımızın yapmış olduğu ziyaretten çok memnun olduk. Ben ve yönetimim bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de tarafsız, doğru ve ilkeli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Tek gayemiz var oda, İlçemizin tarım alanında gelişmesini ve kalkınmasını sağlamaktır” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER