Atatürk Ortaokulu Finallere Hazır

Mersin’in Silifke ilçesindeki Atatürk Ortaokulu 4-5 Haziran tarihinde Erzurum’da yapılacak olan Okullararası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonasına katılacak.Okul Sporlarının düzenlediği Okullararası Atletizm Yarışmalarında Yıldız...

Atatürk Ortaokulu Finallere Hazır
Mersin’in Silifke ilçesindeki Atatürk Ortaokulu 4-5 Haziran tarihinde Erzurum’da yapılacak olan Okullararası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonasına katılacak.
Okul Sporlarının düzenlediği Okullararası Atletizm Yarışmalarında Yıldız Erkek ve Yıldız Kızlar takımlarında il birincisi olan Atatürk Ortaokulu, Gaziantep’te yapılan Türkiye Grup Şampiyonasında erkeklerde birinci, kızlarda üçüncü olarak Türkiye genelinde ilk 16 takım arasına girerek finallere adını yazdırdı.
Atletizmde Silifke’nin isim yaptığını belirten Atletizm Milli Takım Antrenörü İbrahim Kabal, “Silifkeli öğrenciler bundan önce olduğu gibi son iki yıldır da adından sıkça bahsettirmeye başladılar. Okul Sporları Yıldızlar Atletizm Şampiyonasında tüm eleme müsabakalarını geride bırakan Atatürk Ortaokulu Atletizm Takımı Erzurum’da düzenlenecek olan finallere adlarını yazdırdılar. İnanıyorum ki geçen yıl şampiyonluk kupasını ilçemize getiren takımımız bu yıl da Erzurum’da şampiyon olacaktır” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER