Millilerin Hedefi Tokyo 2020

Artistik Cimnastik kadın ve erkek milli takımlarımız Almanya’da yapılacak Dünya Şampiyonası son hazırlık kampını Mersin’de yapıyor.

Millilerin Hedefi Tokyo 2020

03-14 Ekim 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Stuttgart kentinde yapılacak ve 2020 Tokyo Olimpiyatları öncesi en önemli sınav olan “Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası” hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarının takım seçmeleri niteliği taşıyan Şampiyona da millilerimiz takım halinde ilk 12 takım içine girme başarısı gösterirse 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarına katılma hakkı elde edecek.

Almanya’da yapılacak Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonasında ülkemizi kadınlarda ferdi olarak temsil edecek sporcularımız Göksu Üçtaş Şanlı, Tutya Yılmaz ve Nazlı Savranbaşı, erkeklerde takım sporcularımız ise Ferhat Arıcan, Ahmet Önder, İbrahim Çolak, Yunus Emre Gündoğdu, Mustafa Arca ve Sercan Demir (Yedek)

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olimpik Cimnastik Salonu'unda hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Millilerimizin hazırlık kampı 28 Eylül Cumartesi günü sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER