Başkan Nas Güven Tazeledi

Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı, kulüp üyelerinin katılımıyla, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Başkan Nas Güven Tazeledi

Kuran-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda, açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nas yaptı.

 

Konuşmasında “Sporda önce ahlak ve maneviyat”  düsturuyla hareket ettiklerini dile getiren Başkan Nas, 2018 yılında yapılan kulüp faaliyetlerle ilgili bilgi verdi ve 2019 yılı ile ilgili kulübün faaliyet planlamasından bahsetti. 17 farklı branşta 28 antrenörle ülke sporuna hizmet ettiklerini ve kısa zaman içerisinde çok sayıda Türkiye şampiyonu sporcuyu ülke sporuna kazandırdıklarını kaydeden Nas, başarılarını ekip çalışmasına bağladı.

 

Dr. Levent Özbay, iş adamı Yılmaz Akbaş ve Avukat Betül Yeşilmen’den oluşan divanın yönettiği genel kurulda, gündem gereği yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetleme kurulu faaliyet raporları okundu.  As Başkan Mehmet Sönmez ve Denetleme Kurulu Başkanı Eyüphan Acar tarafından okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi.

 

Tüm kararların oy birliğiyle alındığı ve Ahmet Nas başkanlığındaki tek listeyle yapılan genel kurulda, 2019 yılı yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Ahmet Nas, Mehmet Sönmez, Levent Özbay, Bayram Gökçen, Mevlüde Karakaya, Eray Aldemir, Mehmet Emin Kaplan, Aysel Mavioğlu Öner, Halit Pekduran, Yılmaz Akbaş, Ramazan Özarslan, Hasret Doğu Bulut, Betül Yeşilmen.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER