Mut Belediyesinden Kırtasiye Yardımı

Mut ilçesinde belediye tarafından bin 168 birinci sınıf öğrencisine kırtasiye seti yardımı yapıldı. Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, göreve geldikleri günden bugüne kadar eğitime tam destek verdiklerini ve kişi ayrımı yapmaksızın her öğrenciye yardım ulaştırdıklarını ifade etti.

Mut Belediyesinden Kırtasiye Yardımı
2016–2017 Eğitim-Öğretim sezonunda yaptıkları yardımları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, “Türkiye’deki bütün öğrencilerimize ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun. Bizler eğitime destek için belediye olarak her zaman var olduğumuzu söyledik. Her zaman da olmaya devam edeceğiz. Bu yıl itibariyle ilköğretim birinci sınıfta okuyacak olan bin 168 öğrencimize kırtasiye yardımı yaptık. Şu anda 850 civarında üniversiteli öğrencimizin müracaatını aldık. İnşallah kasım ayında ve şubat ya da mart ayında iki defa olmak üzere destek verecek, para olarak yardımcı olacağız. İlköğretim Haftasında ilçemizdeki beş okulun bahçesini sıcak asfalt ve parke yapıyoruz. Bugüne kadar da 13 okulun bahçesinde parke çalışması yaptık ve diğer hizmetlerimizi verdik. Eğitime tam destek veriyoruz” dedi.

Kırtasiye yardımı kareli defter, çizgili defter, resim defteri, güzel yazı defteri, kaplık, kurşun kalem, kırmızı kalem, kalemtıraş, boyama seti, bant ve etiketten oluşuyor.
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER