Askon'dan Gültak ve Tarhan'a Ziyaret

ASKON Yönetim Kurulu üyeleri Mezitli Belediye Başkanı seçilen Neşet Tarhanı ve ardından  Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak'ı Makamında ziyaret ettiler.

Askon'dan Gültak ve Tarhan'a Ziyaret

ASKON Mersin Başkanı Hasan Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Mezitli Belediyesine 31 Mart Yerel Seçimlerinde Tekrar Seçilen Neşet Tarhan'ı Makamında Tebrik Ederek ve yeni dönemde görevinde başarılar diledi. Çok sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret Mezitli Belediyesinin yeni Hizmet binasında Askon Mersin Yönetim Kurulunu Karşılayan Başkan Tarhan, ASKON Başkanı Hasan Arslan ve Yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mezitli halkına daha güzel hizmetler yapmak için her türlü imkanlarını kullanacaklarını, bu dönemde daha güzel ve yemyeşil bir Mezitli için seferber olacaklarını aktaran Neşet Tarhan, Arslan Ailesini çok yakından Tanıdığını, hayırsever ve yardımsever bir ailenin Mersin için büyük bir kazanım olduğunu sözlerine ekledi. Mesin Gündemi, ekonomi, spor ve yaklaşan ramazan konularının konuşulduğu, çok sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette, kendilerini ağırlayan Başkan Neşet Tarhan'a teşekkürlerini ileten ASKON başkanı Hasan Arslan Çiçek ve Hediyelerini takdim ettikten sonra, 

Akdeniz Belediye başkanı seçilen M. Mustafa Gültak'ı Makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti. ASKON Mersin Başkanı Hasan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri 31 Mart Seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkanı Seçilen M.Mustafa GÜLTAK'a hayırlı olsun Ziyaretinde , Hasan Arslan, Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  Akdeniz Belediye başkanı M. Mustafa Gültak'a bu zorlu görevinde Başarılar diledi.

Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak ASKON Mersin Başkanı Hasan Arslan ve yönetiminin ziyaretinden çok memnun olduğunu dile getirdi. Kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirerek Akdeniz'i daha güzel ve yaşanılır bir hale getirmek için projelerini birer birer hayata geçireceğini söyledi. Askon Mersin Başkanı Hasan Arslan Akdeniz Belediye Başkanına Çicek ve hediyesini takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2019, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER