Ev Rahatlığında CİNEMAXİMUM MARİNA'da İzlenir

Mersin’in üçüncü Cinemaximum’u olan Cinemaximum Mersin Marina, Kasım 2018'de, CGV Mars Entertainment Group CEO’su Dong Won Kwak katılımıyla gerçekleşen törenle açılarak Mersinlilerin hizmetine girdi.

Ev Rahatlığında CİNEMAXİMUM MARİNA'da İzlenir

Türkiye’nin her köşesine dünya standartlarında sinema hizmeti götürmeyi ve her ilde sinema izleme kültürünü yaygınlaştırmayı ilke olarak benimseyen CGV Mars Entertainment Group, yeni yatırımlarına Mersin’in üçüncü Cinemaximum’u olan Cinemaximum Mersin Marinayı da ekledi. 

Sinema salonları hakkında bilgi veren işletme müdürü, Özel salonlarıyla sinema tutkunlarına GoldClass ayrıcalığıyla geniş ve yatabilen koltukları ile bambaşka bir havada sinema keyfi yaşatıklarını akatardı.

Sinema tutkunları için 4 adet standart, ayrıcaklı olarak 2 adet Gold Class olmak üzere toplam 6 salon ile hizmet verdiklerini, Standart salonlardan 2'si 127, 2'si 135 kişilik kapasiteye sahip salon sinema severleri renkli dünyalara götürmeye hazır.

EVDE İZLER GİBİ SİNEMA KEYFİ

Cinemaximum Marina'da ayrıca Gold Class salonları ile  salonlarda kullanılan koltuk tarzlarına göre ikiye ayrılmakta,  bunlardan ilki elektronik, ayarlanabilir koltuklara sahip olan Gold Class salonda  24 kişiye aynı anda sinema keyfini yaşatmakta,  bir diğeri ise ev tipi tabir edilen Home Class salon da 32 kişi birbirinden güzel vizyon filmlerini izleyebiliyor.

Sinemada bulunan 6 salonun toplam kapasitesi ise 580 kişiyi ağıtlayabilmektedir. Standart salonlarda Home Class tarzında dizayn edilmiş olan SkyBox yani loca bölümleri bulunmaktadır ve localar içerisinde özel ses sistemleri mevcut olarak Localar içerisinde 3 kişilik koltuklar da , 2 veya 3'er  kişilik tercihler edilebilmektedir.

Cinemaximum Marina  bu sıradışı ayrıcalıklı dünyaya tüm sinema tutkunlarına kapılanı açıyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 19:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER