Akdeniz'de Yıllar Sonra bir ilk

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak Belediye başkanı seçildiği günden bu gününe Akdeniz ilklerle buluşturmaya devam ediyor, Oyun parkı olmayan Camişerif Mahallesi yıllar sonra Çocuk oyun parkına kavuştu.

Akdeniz'de Yıllar Sonra bir ilk

* Park ve yeşil alan varlığını arttırmak için çalışmalarını ve saha araştırmalarını sürdüren Akdeniz Belediyesi; Camişerif Mahallesi’ne yeni bir park kazandırdı. Ellerinde bayraklarla parkın açılışını sabırsızlıkla bekleyen çocuklar, açılışla birlikte oyun daldılar

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Camişerif Mahalle Muhtarı Derin Günüç ve vatandaşlardan gelen talebi karşılıksız bırakmadı. 5242 ile 5244 sokakların birleştiği yerde bulunan ve yıllardır atıl olan alan; Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeşillendirildi. Ayrıca çocuk oyun grupları da yerleştirilen yeni park mahalle sakinlerine kazandırıldı.

Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü ile aynı güne denk gelen parkın açılışına; Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, başkan yardımcıları ve birim müdürleri, mahalle muhtarları, aileler ve parkın açılışını heyecan ve sabırsızlıkla bekleyen minikler katıldı. Çocuklar, Cumhuriyet Bayramı’nın yıldönümünde Mehmetçiklere selam göndermeyi de ihmal etmedi. Parkın içi ve etrafı, dev bayraklar ve Atatürk posterleriyle donatıldı.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı büyük bir ilgiyle karşılayan mahalle sakinleri, mahalleye ve çocuklara kazandırdığı park nedeniyle teşekkür ettiler. Camişerif Muhtarı Derin Günüç; mahallesinin, geçmişte kendi haline bırakıldığını ifade ederek, “Fakat Sayın Başkanımız Mustafa Gültak mahallemize el attı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Mahallemiz ve çocuklarımız adına çok güzel bir park kazandık” diye konuştu.

Hep birlikte okunan duanın ardından parkın açılış kurdelesi kesildi. Açılış töreninin sona ermesiyle birlikte mahalleli minik çocuklar; önce hediye edilen uçan balonları aldılar, ardından da kendilerini kaydırak ve salıncak gibi oyun gruplarına atarak gönüllerince eğlendiler.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER